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I'm writing in response to your question about whether Appeals can allow the TP claim after the 2 years 
limitation to file suit has run.

It should first be noted that CCAs do not have precedential value. Further, the CCA the taxpayer cites to 
does not address the I.R.C. § 6514 question at hand here.

In answer to your question, Appeals cannot allow a claim for refund after the 2-year period for filing suit 
has expired. Although this is not consistent with Kaffenberger v. United States, 314 F.3d 944 (8th Cir. 
2003), in a subsequent action on decision our office determined we would only acquiesce to that decision 
in the 8th Circuit. Kaffenberger v. United States, 314 F.3d 944 (8th Cir. 2003), action on dec., 2004-04 
(Sept. 1, 2004). 

Please let -------------------know if you have any questions or wish to discuss further

Best,
----------
---
------------------
---------------------------------------------------------
---------------
--------------------
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